CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 29 dies (6816 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
22-01-2023-Un tiroteig massiu deixa 10 morts i 10 ferits a la rodalia de Los Angeles | 28-08-2022-Farts i Furiosos: veïns de Los Angeles tips de les curses que emulen 'Fast & Furious' | 10-08-2022-Eufòria desfermada a Los Angeles per rebre Riqui Puig | 23-05-2022-Patronista | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da? | 28-10-2020-Locura en Los Ángeles con el primer título de los Dodgers desde 1988 | 15-07-2020-Califòrnia recula i tornar a tancar establiments davant l'avanç incessant del coronavirus | 01-06-2020-Racisme, violència al carrer i Trump: claus dels aldarulls als EUA en plena pandèmia. Los Angeles ha estat la primera ciutat a decretar el toc de queda aquest dissabte | 04-09-2018-Trobada | 04-09-2018-PIS HABITACIONS |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12
HOLA BUSCO CATALANS A CALIFORNIA!
2014-07-15 (1/33) - Pujat per Joaquim RP - Comparteix

Hola, hem dic Joaquim, tinc 26 anys i a principi de Setembre marxare a California per buscar alguna feina en el sector Audiovisual,preferiblement en Disseny i Publicitat, que es el que he estudiat i considero la meva vocacio, i m'agradaria poguer contactar amb catalans que estiguin per la costa Oest per coneixe'ls i tambe aviam si hem poden donar un cop de ma per petit que sigui a integrarme a la zona, si algu llogues alguna habitacio o sapigues algun contacte que en llogues una maniria perfecte tambe.

Si algu pot ajudarme per poc que sigui l'hi passo el mail i telefon (Whatsapp) o Skype.

Moltes gracies a tots!
vot virtual
2013-10-16 (2/33) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
PRÀCTIQUES EN UN HOSPITAL DE LA REGIÓ???
2013-06-06 (3/33) - Pujat per Lluís Baró Atienza - Comparteix

Hola,

Abans de res presentar-me, sóc en Lluís Baró Atienza, nascut i vivint actualment a Lleida, Catalunya. Sóc estudiant de 3r de medicina i la veritat és que des de sempre he vist amb bons ulls el fet de creuar el "gran charco" i treballar'hi almenys una temporadada... Ara bé, ara per ara fins que no acabi els 3 anys que em queden dels sis que dura medicina res....

Fa dies que lo dono voltes al cap a tot aquest tema i crec que no estaria malament si pogues anar'hi algun estiu a fer'hi pràctiques ( per suposat amb finalitats merament educatives i acadèmiques, no lucratives) en algun hospital per veure una mica el dia a dia i la cultura d'aquest país i coneixer el suficient per en un futur decidir amb més seguretat quin camí elegir.

Se que es un tema una mica "rebuscat" però em preguntava si algú que per casualitat estigués en el món universitari i/o de la medicina de la regió em pogués donaralgun consell sobre com encarar un projecte així (a Lleida el que es fa quan vols fer practiques voluntaries a algun servei es que la universitat et faci un certificat conforme ets alumne seu i despres el metge que sera el teu tutor i el,cap de servei i/o director medic de l'hospital també signen un document comforme estan d'acord) o si em pogués donar el contacte d'algun professional que hem pugui orientar una mica!

Moltíssimes gràcies per adelantat i un salut cordial des de terres catalanes!! :)
INTERIORISTA // OBRIR MERCAT PER EMPRESA FABRICACIO SOFAS
2012-09-11 (4/33) - Pujat per sandra - Comparteix

Hola,

fa 3 mesos que estic a L.A.
Haviam si algu em pot donar un cop de ma o be aconsellar-me a on buscar. Jo treballo d'interiorista pero a part d'aixo m'han demant obrir mercat aqui a EUA a una empresa de sofas de Saragossa que porta molts anys en el mon del disseny. Es un producte molt bo i crec que encaixaria perfectament aqui. He intentat fer alguns contactes pero no resulta facil.
Algun consell d'on puc buscar???

A part d'aixo.... estic fent algunes col.laboracions en disseny d'interiors com a Freelance. Qualsevol coseta, ja ho sabeu!!!! :)

Merci gent!!!!
...sandra
Feina a Los Angeles
2012-07-16 (5/33) - Pujat per Laura Medina - Comparteix

Bones,
Me'n vaig a viure a Los Angeles a partir de l'Agost durant una bona temporada. Tinc contactes allà perquè hi vaig està vivint més d'un any. Ara mateix, a part de fer un curs d'anglès de reciclatge també estaré buscant feina de comercial per exportar productes Catalans. Si algú està interessat o vol contactar amb mi, només m'ho ha de fer saber a lauramedini@hotmail.com

Gràcies!
Vi D'or Produit per Freixenet
2012-06-08 (6/33) - Pujat per Francesc ( Mexico ) - Comparteix

Hola companys soc en Francesc Paredes editor de Mèxic...
M'agradaria proposar-vos si algú de vosaltres creu que podria donar-me un cop de ma amb el meu negoci... Es clar que seria un win win...

Mireu us deixo la web xq veieu una miqueta del que parlo i aixi veure si creieu que el podríeu introduir als EU. http://www.dor.cat/ es tracte del primer vi amb Or de 22 kilats produint per Freixenet Mèxic.
Crec que pot funcionar molt bé allà! el meu correu fparedes@dor.cat

Ja m'aneu dient alguna cosa...
Periodista i Traductora busca feina
2012-05-20 (7/33) - Pujat per Marta Benito Sas ( NewYork ) - Comparteix

Sóc llicenciada en filologia anglesa i en periodisme amb experiencia laboral com a traductora i periodista. Porto un any i mig vivint a NYC i ara voldria moure'm a la Costa Oest, especialment a Los Angeles. Teniu algun consell d'on buscar feina? Aguna suggerencia?

marta.bsas@gmail.com
HABITACIÓ JULIOL/AGOST 2011
2011-05-13 (8/33) - Pujat per Aïda Solé - Comparteix

Hola tots,

Durant els mesos de juliol i agost no seré a LA i m'agradaria llogar la meva habitació. Si algú està interessat que m'ho faci saber.

La casa és a Culver City.

Aïda
PARTITS DEL BARÇA A LA
2011-04-10 (9/33) - Pujat per Aïda Solé - Comparteix

Hola a tots,

Avui he anat a Wilshire per intentar veure el partit del barça contra l'almeria al Busby’s East i estava tancat.

Pensava que era el punt de trobada dels aficionats al barça a Los Angeles. A veure si algú em pot dir si realment està tancat o si hi ha algun altre lloc on es pugui veure el barça.

Gràcies i salut!

Aïda

PIS A LA
2010-08-01 (10/33) - Pujat per Aïda Solé - Comparteix

Bon dia a tots! Em dic Aïda Solé i possiblement el proper octubre vingui a LA a fer un postdoc. He de buscar pis per aquí, teniu alguna suggerència? Moltes gràcies!!!
habitacions en agost
2010-05-12 (11/33) - Pujat per Laura Costa - Comparteix


Hola a tots!
Em dic Laura Costa i estic a Los Angeles fins a finals d'Agost. Ara mateix estic a un pis amb dos companys espanyols també. A l'Agost volem anar a Nova York i fer alguns viatges i com que el pis el paguem mes a mes havíem pensat no pagar-lo a l'Agost i buscar habitacions de lloguer o qualsevol altra opció per a dues setmanes. Que em recomaneu?

Moltes gràcies!!
No se si ja hauràs anat o no..
2010-03-16 (12/33) - Pujat per Carme Chacon - Comparteix

Hola,
Després de molts anys vivint a diferents ciutats als States, jo et diria una sola cosa: primer de tot, mira que sigui una ciutat on poguis moure't sense cotxe, cosa que a Los Angeles, tot i sent possible, és una tocada de nassos.
Després et diria que, amb l'estat present de l'economia, jo no contaria en tenir fàcil trobar una feina sense comptar, i fins i tot comptant, amb papers legals per treballar.
I finalment, això mateix, no tenir papers t'ho farà molt més difícil. Potser per aquesta raó, jo et diria que si no tens papers, miris d'alullar-te de qualsevol dels estats fronterers amb Méxic, que crec pot ser un lloc on la gent té més present la problamatica dels immigrants il.legals.
No se si recomenar-te una gran ciutat o una de petita, per exemple al midwest, però si tens un contacte a qualsevol ciutat, tira per aquest indret segur. Comptar amb suport local és molt millor quan t'enfrontes a una aventura com la que tu vols fer.
Salut, i sort.
work & travel
2009-02-17 (13/33) - Pujat per Ferran - Comparteix

Primer de tot presentarme , soc nou aqui ; em dic Ferran Rodriguez i tinc 25 anys, escric aqui per donar-me a conéixer i per demanar ajuda sobre un tema que segurament haureu contestat mil vegades, el tema es el seguent:

Aquest any m'he quedat a l'atur, cosa que per altre part m'ha anat de conya per avançar en la meva carrera, i com que a l'estiu tindre dos mesos de vacances sencers la meva idea seria poder anar a los angeles (o a qualsevol part de EEUU) amb la intenció de : treballar perque la meva estancia durant aquests dos mesos sinò gratuita em sortis per pocs diners, no tinc ánims de lucrarme treballant a estats units, simplement per poder pagar la meva estáncia.
Se que molta gent ho fa però vull consell, ja que hi ha agéncies que t'ho tramiten aixó però et cobren una santa pasta per els tràmits, llavors despres d'aquesta parrafada la meva pregunta es la seguent: que em recomaneu que faci? que m'ho faci per el meu compte? la meva idea era poder parlar amb gent d'aqui dons per si algú té un pis que llogui una habitació, o una casa, o que conegui un hostal que sigui económic, etc...
i despres el tema feina, la veritat es que m'hes igual on treballar, en un dinner, en un hotel, en un camp d'aquests per nanos, el que sigui, la meva idea es que em sobri una mica de temps per poder visitar el lloc en sí, i sobretot per poder perfeccionar l'idioma i poder trepitjar terra de el continent americá que ja son molts anys volent vindre.
Com no tinc gaires calers dons la meva idea es aquesta, treballar (a poder ser no 24h) per poder pagarme la estància, i agrairía moltíssim que si algú te algun pis o casa que em digui : dons mira jo te la puc llogar per dos mesos a preu X, i mira dons se que per la zona pots trobar treball aqui o allá aquests son els telefons de contacte, emails, bla bla bla..... també podria ser que algú que estigues en la mateixa situació que jo digues home dons si som 2 o 3 dons podem fer el viatje junts així ens organitzem millor, nose....mil coses

Sé que demano molt pero bé qualsevol aportació o informació que pogueu fer-me em serviria, ja que tinc moltíssimes ganes d'anarmen un parell de mesos cap allá...
per cert , la meva intencío és anar els mesos d'agost i septembre, ah per cert que veig que aquí agrada molt, soc fanátic del barça aixi que si algú volgues compartir habitació o pis i fos del barça dons millor ho passariem....xDD

Res, moltíssimes gracies per adelantat i rebeu una gran salutació de part meva;

Ferran Rodriguez Gallego.
Paginació: 12
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[26] http://losangeles.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 3.145.64.241 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis