CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 29 dies (6816 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
22-01-2023-Un tiroteig massiu deixa 10 morts i 10 ferits a la rodalia de Los Angeles | 28-08-2022-Farts i Furiosos: veïns de Los Angeles tips de les curses que emulen 'Fast & Furious' | 10-08-2022-Eufòria desfermada a Los Angeles per rebre Riqui Puig | 23-05-2022-Patronista | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da? | 28-10-2020-Locura en Los Ángeles con el primer título de los Dodgers desde 1988 | 15-07-2020-Califòrnia recula i tornar a tancar establiments davant l'avanç incessant del coronavirus | 01-06-2020-Racisme, violència al carrer i Trump: claus dels aldarulls als EUA en plena pandèmia. Los Angeles ha estat la primera ciutat a decretar el toc de queda aquest dissabte | 04-09-2018-Trobada | 04-09-2018-PIS HABITACIONS |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

Patronista
2022-05-23 (1/5) - Pujat per Aina - Comparteix

Hola! Em dic Aina i sóc d'Arenys, estic buscant feina per Los Angeles a tallers de moda sostenible i vindré durant 3 mesos per fer una búsqueda més activa i poder anar així a les entrevistes presencials.
No sé si coneixeu alguna marca o taller del sector però si teniu alguna idea sería genial!

A més durant aquests tres mesos (que estaré a ca la meva tia) m'aniria molt bé fer alguna feinera extra com classes de català o nanny amb conversa en català per si a algú li interessa:)

Moltíssimes gràcies!
INTERIORISTA // OBRIR MERCAT PER EMPRESA FABRICACIO SOFAS
2012-09-11 (2/5) - Pujat per sandra - Comparteix

Hola,

fa 3 mesos que estic a L.A.
Haviam si algu em pot donar un cop de ma o be aconsellar-me a on buscar. Jo treballo d'interiorista pero a part d'aixo m'han demant obrir mercat aqui a EUA a una empresa de sofas de Saragossa que porta molts anys en el mon del disseny. Es un producte molt bo i crec que encaixaria perfectament aqui. He intentat fer alguns contactes pero no resulta facil.
Algun consell d'on puc buscar???

A part d'aixo.... estic fent algunes col.laboracions en disseny d'interiors com a Freelance. Qualsevol coseta, ja ho sabeu!!!! :)

Merci gent!!!!
...sandra
Feina a Los Angeles
2012-07-16 (3/5) - Pujat per Laura Medina - Comparteix

Bones,
Me'n vaig a viure a Los Angeles a partir de l'Agost durant una bona temporada. Tinc contactes allà perquè hi vaig està vivint més d'un any. Ara mateix, a part de fer un curs d'anglès de reciclatge també estaré buscant feina de comercial per exportar productes Catalans. Si algú està interessat o vol contactar amb mi, només m'ho ha de fer saber a lauramedini@hotmail.com

Gràcies!
Vi D'or Produit per Freixenet
2012-06-08 (4/5) - Pujat per Francesc ( Mexico ) - Comparteix

Hola companys soc en Francesc Paredes editor de Mèxic...
M'agradaria proposar-vos si algú de vosaltres creu que podria donar-me un cop de ma amb el meu negoci... Es clar que seria un win win...

Mireu us deixo la web xq veieu una miqueta del que parlo i aixi veure si creieu que el podríeu introduir als EU. http://www.dor.cat/ es tracte del primer vi amb Or de 22 kilats produint per Freixenet Mèxic.
Crec que pot funcionar molt bé allà! el meu correu fparedes@dor.cat

Ja m'aneu dient alguna cosa...
Periodista i Traductora busca feina
2012-05-20 (5/5) - Pujat per Marta Benito Sas ( NewYork ) - Comparteix

Sóc llicenciada en filologia anglesa i en periodisme amb experiencia laboral com a traductora i periodista. Porto un any i mig vivint a NYC i ara voldria moure'm a la Costa Oest, especialment a Los Angeles. Teniu algun consell d'on buscar feina? Aguna suggerencia?

marta.bsas@gmail.com
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[26] http://losangeles.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 3.133.79.70 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis