CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 16 dies (6803 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
22-01-2023-Un tiroteig massiu deixa 10 morts i 10 ferits a la rodalia de Los Angeles | 28-08-2022-Farts i Furiosos: veïns de Los Angeles tips de les curses que emulen 'Fast & Furious' | 10-08-2022-Eufòria desfermada a Los Angeles per rebre Riqui Puig | 23-05-2022-Patronista | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da? | 28-10-2020-Locura en Los Ángeles con el primer título de los Dodgers desde 1988 | 15-07-2020-Califòrnia recula i tornar a tancar establiments davant l'avanç incessant del coronavirus | 01-06-2020-Racisme, violència al carrer i Trump: claus dels aldarulls als EUA en plena pandèmia. Los Angeles ha estat la primera ciutat a decretar el toc de queda aquest dissabte | 04-09-2018-Trobada | 04-09-2018-PIS HABITACIONS |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12
Un tiroteig massiu deixa 10 morts i 10 ferits a la rodalia de Los Angeles
2023-01-22 (1/33) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

La policia busca un home d'origen asiàtic que ha disparat contra persones a Monterey Park, una ciutat de la rodalia de Los Angeles amb una gran comunitat asiàtica

https://www.ccma.cat/324/un-tiroteig-mas siu-deixa-diverses-victimes-a-la-rodalia -de-los-angeles/noticia/3208000/

Més info a www.ccma.cat
Farts i Furiosos: veïns de Los Angeles tips de les curses que emulen 'Fast & Furious'
2022-08-28 (2/33) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Els residents del barri on s'ha rodat part de la saga demanen que es deixi de gravar en aquesta localització

https://www.ccma.cat/324/farts-i-furioso s-veins-de-los-angeles-tips-de-les-curse s-que-emulen-fast-furious/noticia/318144 7/

Més info a www.ccma.cat
Eufòria desfermada a Los Angeles per rebre Riqui Puig
2022-08-10 (3/33) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Desenes d'aficionats s'han reunit a l'aeroport per rebre l'exjugador del Barça, aquest dissabte a la nit

https://www.ccma.cat/esport3/euforia-des fermada-a-los-angeles-per-rebre-riqui-pu ig/noticia/3179188/

Més info a www.ccma.cat
Patronista
2022-05-23 (4/33) - Pujat per Aina - Comparteix

Hola! Em dic Aina i sóc d'Arenys, estic buscant feina per Los Angeles a tallers de moda sostenible i vindré durant 3 mesos per fer una búsqueda més activa i poder anar així a les entrevistes presencials.
No sé si coneixeu alguna marca o taller del sector però si teniu alguna idea sería genial!

A més durant aquests tres mesos (que estaré a ca la meva tia) m'aniria molt bé fer alguna feinera extra com classes de català o nanny amb conversa en català per si a algú li interessa:)

Moltíssimes gràcies!
Tens ansietat i estar lluny de casa et fa sentir atrapat/da?
2021-02-25 (5/33) - Pujat per Laura Solana (Catalansalmon) - Comparteix

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web: www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!
Locura en Los Ángeles con el primer título de los Dodgers desde 1988
2020-10-28 (6/33) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Los Ángeles, ciudad de estrellas, ciudad de campeones. Los Lakers de la NBA lograron el anillo hace dos semanas y ahora los Dodgers, de la MLB, se llevaron las Series Mundiales para conseguir su primer título en 32 años. L.A., cuya comunidad latina ama al equipo de béisbol, se echó a la calle, eufórica. La fiesta acabó con incidentes y la intervención de la Policía.

https://www.marca.com/otros-deportes/alb um/2020/10/28/5f9943d046163f19448b4622.h tml

Més info a www.marca.com
Califòrnia recula i tornar a tancar establiments davant l'avanç incessant del coronavirus
2020-07-15 (7/33) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Els recintes dels districtes escolars de Los Angeles i San Diego no obriran el pròxim curs

https://www.ara.cat/internacional/Califo rnia-recula-davant-incessant-coronavirus -covid-19_0_2489751177.html

Més info a www.ara.cat
Racisme, violència al carrer i Trump: claus dels aldarulls als EUA en plena pandèmia. Los Angeles ha estat la primera ciutat a decretar el toc de queda aquest dissabte
2020-06-01 (8/33) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Desenes de ciutats dels Estats Units han patit els últims dies greus aldarulls en protesta per la mort aquest dilluns de George Floyd a Minneapolis, l'últim cas de violència policial contra un afroamericà.

Fins a 13 grans ciutats han hagut de decretar el toc de queda i han desplegat la Guàrdia Nacional davant d'una revolta que ha desbordat les forces de seguretat.

https://www.ccma.cat/324/racisme-violenc ia-al-carrer-i-trump-claus-dels-aldarull s-als-eua-en-plena-pandemia/noticia/3018 691/

El primer toc de queda, a Los Angeles

Los Angeles ha estat la primera ciutat a decretar el toc de queda aquest dissabte quan els aldarulls han desbordat la policia i el barri de Melrose s'ha convertit en un camp de batalla.

La metròpolis que fa 30 anys va esclatar quan un jurat va absoldre els policies que havien apallissat Rodney King tornava a fer-ho i obligava el governador a decretar-hi l'estat l'emergència.

I el mateix ha passat en desenes de ciutats, que, encara que posessin el toc de queda, han vist com molts el violaven i amb la nit es multiplicaven els disturbis.
Trobada
2018-09-04 (9/33) - Pujat per Nuria Gonzalez - Comparteix

Hola a totes i tots,

Us fa fer una trobada cap a l'octubre?

Podriem fer algo normalet (birres/cafe) o una mica mes aventurosos (Hollywood sign hiking).

Perdoneu si ja hi ha una trobada en marxa, no l'he sabut trobar.

Salut!

Nuria
PIS HABITACIONS
2018-09-04 (10/33) - Pujat per Lluís Cordón Barris - Comparteix

Bones catalans/es ;)

Originàriament sóc un xic de 29 anys de l'empordà però estic treballant de postdoc en neurociències a Bèlgica i ara el proper mes de desembre em moc a Los Angeles per fer el meu segon postdoc.

D'altra banda, el centre es l'Eli and Edythe Broad CIRM Center i es troba a San pablo street. Per això, estic buscant allotjament per algun neighborhood tranquil, cultural i prop de la muntanya (encara que no siguin els Pirineus) com Echo park o Sylver lake.

Si sabeu d'alguna oferta o voleu deixar alguns consells per novells a Los Angeles, seran benvinguts !!!!

Salut :)

Lluís
Postdoc - busco pis/habitació a LA
2018-06-21 (11/33) - Pujat per Sandra Capellera - Comparteix

Hola catalans/es!

Sóc una noia de 28 anys que es trasllada a LA per fer un postdoc a UCLA. Estic buscant allotjament, preferiblement per la zona de Westwood/West LA, a partir de l'agost 2018.

Si sabeu d'alguna oferta, agraïria molt saber-ho!

Moltes gràcies i salutacions!
/Sandra
Salvant (o no) "Los Angeles Times"
2018-02-13 (12/33) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El doctor milionari que ha comprat el quart diari dels Estats Units té un currículum amb llums i ombres

https://www.ara.cat/media/Salvant-no-Los -Angeles-Times_0_1960004025.html

La tendència dels diaris dels Estats Units d’acabar en mans de multimilionaris suma una nova peça. Los Angeles Times, quart diari en tirada del país, ha estat venut per 500 milions de dòlars al doctor Patrick Soon-Shiong, que assumeix, a més, 90 milions de dòlars en deutes. L’operació s’ha vist amb esperança però també amb una certa inquietud.

L’esperança ve del fet que, els últims mesos, el diari anava de mal borràs. A una difusió en declivi s’hi havia de sumar un caos intern atribuït al controvertit director Lewis D’Vorkin, nomenat l’octubre passat -el tercer incumbent en sis mesos- i a qui la Universitat de Colúmbia, a la seva revista periodística, li adjudicava el malnom de Príncep de les Tenebres per les amenaces sobre els redactors, en nom d’uns convenciments discutibles sobre el periodisme en l’era digital. D’Vorkin va ser rellevat fa uns dies del càrrec, abans de la compra, però encara és dins l’organització amb un càrrec (cap de continguts) que no queda clar -i a l’espera del plàcet del nou propietari- si serà honorífic o executiu.

El fet que, en el marc d’una investigació interna, s’hagin intervingut correus i missatges de mòbils de periodistes, en un diari que acumula 40 Pulitzers a la vitrina, ha acabat d’encendre l’ànim de la redacció.

En aquest context, és normal que un canvi -qualsevol canvi- sigui vist com la possibilitat de millorar. I, al capdavall, el Los Angeles Times està fent el mateix camí d’altres diaris familiars que van ser venuts a grans corporacions, en aquest cas el grup Tribune, durant l’etapa d’aglomeracions de fa dues o tres dècades, i que ara tornen a un propietari únic, sovint en la forma del que s’anomena vanity investment o inversió per vanitat: una adquisició en la qual el retorn de la inversió no és la primera prioritat de l’empresari, sinó l’estatus que dona posseir un mitjà de comunicació potent. Els 500 milions aportats per Soon-Shiong doblen els 250 milions que Jeff Bezos, amo d’Amazon, va desemborsar pel Washington Post.

¿Qui és, doncs, aquest doctor de 65 anys, que la revista Forbes qualifica de facultatiu més ric del país? Nascut d’una parella de ciutadans xinesos emigrats a Sud-àfrica durant la Segona Guerra Mundial, Soon-Shiong va optar també per buscar el seu lloc a l’estranger després de graduar-se a la Universitat de Witwatersrand, a Johannesburg. La primera destinació va ser el Canadà, on va conèixer la seva dona, aspirant a actriu i que va aconseguir papers menors en sèries com MacGyver. La parella es va mudar a Califòrnia i allà es va inscriure a l’escola de medicina de la UCLA, com a professor assistent en cirurgia gastrointestinal. Se centraria després en els trasplantaments d’òrgans (especialitzat en pàncrees), i el 1991 va fundar una empresa d’investigació mèdica, dedicada als tractaments contra el càncer. Forbes li estima una fortuna de 7.800 milions de dòlars.

Però entre els draps bruts que n’han emergit els últims dies, des de l’anunci de l’operació, hi ha denúncies d’alguns dels seus inversors -com ara la cantant Cher-, baralles legals amb els seus germans i un cas en què la Universitat de Utah va becar amb 10 milions de dòlars una de les seves companyies després que una fundació controlada per ell fes una aportació de 12 milions de dòlars a la mateixa universitat.

En tot cas, el nou propietari ha negat les acusacions i ha remarcat que el seu objectiu és que el rotatiu mantingui la seva missió i independència. “Aquesta decisió és profundament personal per a mi”, declarava. “Com a persona que va créixer en la Sud-àfrica de l’apartheid, entenc el paper que el periodisme ha de jugar en una societat lliure. Com a residents del sud de Califòrnia, la meva família i jo mateix hem vist el rol vital que juga una publicació així a l’hora d’articular les nostres comunitats”. En una redacció amb l’ànim a flor de pell, les paraules de Soon-Shiong es posaran a prova ben aviat.
intercanvi familiar
2016-06-14 (13/33) - Pujat per romuald fonts ferrer ( Liverpool ) - Comparteix

Hola a tots, he pensat que potser vosaltres des de aquí coneixeu alguna família que tingui fills de entre 14 i 17 i que pugui estar interessada en fer un intercanvi amb els meus fills per aquest estiu. Nosaltres vivim a Catalunya.rnSi es dona al cas de que coneixeu algú poseu-vos en contacte al meu correu. romualdff@hotmail.com
intercanvi familiar
2016-06-14 (14/33) - Pujat per romuald fonts ferrer ( Liverpool ) - Comparteix

Hola a tots, he pensat que potser vosaltres des de aquí coneixeu alguna família que tingui fills de entre 14 i 17 i que pugui estar interessada en fer un intercanvi amb els meus fills per aquest estiu. Nosaltres vivim a Catalunya.rnSi es dona al cas de que coneixeu algú poseu-vos en contacte al meu correu. romualdff@hotmail.com
Busco per venir al setembre matrimoni i dos nens
2016-06-12 (15/33) - Pujat per Jordi Fernandez - Comparteix

Preferiria trobar alguna cosa mes informal que un hotel i sobre el terreny, amb la gent.Serien 10 o 15 dies. Que em recomaneu? Pis casa?Una cosa, es pot contractar una linia mobil amb ointernet de prepagent per uns dies?Gracies:jordi@bergueda.org
Allotjament per uns dies
2016-04-07 (16/33) - Pujat per olga pons (Catalansalmon) - Comparteix

Hola bones!!! la meva amiga i jo busquem allotjament per uns dies del 4-8 d'agost. Després ja agafem un cotxe i marxarem cap a San Francisco. Busquem alguna cosa econòmica i ben situada, per visitar tot el possible en aquest poquets dies. Moltes gràcies!!!

el meu correu és: olga_pons@hotmail.com
Telèfon, Fax i direcció de Maverick Records
2016-01-18 (17/33) - Pujat per Laia ( NewYork ) - Comparteix

Hola,

estic buscant la informació de contacta de la Discogràfica Maverick Records i des de Catalunya m'està costant horrors trobar-ho; a google em surt aquest número (001) 310 385 78 00 i aquest 310 385 64 63 però cap d'aquest és vàlid.

Si algú em pogués proporcionar el contacta ho agrairia molt!
Inmersió
2015-06-11 (18/33) - Pujat per Gina Bosch (Catalansalmon) - Comparteix

Hola a tots!!

Sóc de Barcelona, tinc 20 anys i estic buscant una host family americana que em vulgui acollir durant el mes d'Agost i/o Setembre per tal de fer una bona inmersió i reforçar l'Anglès, i disfrutar de la cultura americana!! Fa uns anys vaig passar un estiu a California i m'agradaria tornar a viure l'experiència.

Estaré molt agraïda de rebre qualsevol sugerència!!
VINC A LA 4 MESOS. BUSCO ALLOTJAMENT
2015-05-26 (19/33) - Pujat per Alexandra gG - Comparteix

HOLA EM DIC SANDRA. TINC 29 ANYS. VINC DURANT 4 MESOS PER UNA ESTÀNCIA A UCLA... BUSCO ALLOTJAMENT, NO SÉ QUÈ ÉS EL MÉS RECOMANABLE... ECONÒMIC O CÈNTRIC... VAIG MIRANT PERÒ ESTIC UNA MICA PERDUDA AMB TOT (PREUS I LOCALITZACIÓ....) ALGUNA RECOMANACIÓ?

GRÀCIES!!!
BUSCO PIS PER UN MES A LOS ANGELES
2015-03-01 (20/33) - Pujat per Eva López - Comparteix

Hola, soc una mestra de Barcelona que tinc la intenció de venir un mes a Los Ángeles ( 10 juliol-11 d´agost ). Busco un apartamentet economic o pis on poder estar aquest temps. Algú té alguna referencia d´algun lloc on pugui anar?o algún estudiany que en aquest período deixa la seva habitació?
Estaria molt agraïda!!
SALUTACIONS

evutxi@hotmail.com
Paginació: 12
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[26] http://losangeles.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 3.137.221.163 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis